Saturday, 30 June 2012

...Errrgghh!!..Gadoh Lagi !

hermmm......
yeahh!!! ni aku nak inpom kowang.. n nak btanye skali..hehehe
ni aku tanye,okehh??..hmmm tak yah je lahh...emmm,ishhh,aku tanye ajew lah(dahh..stat balek dah otak masok aek sudahh..)..hehehe
ni nak tanye....btol kew aku punye blog dah boleh komen?alaa,kan ari tu aku ada bgtau yg aku cengeng sal setting komen blog aku buat hal ari tuhh...
ishh,tension aku!tp klw btol dah dapat,excited nye aku!! tp klw maseh k.o,hmmmm,hard to say..he
hemm,cube try test komen mane2 aku punye entri..hehehe..tolong yerr..


eh,ehh,ape kaitan sume tu ngan tajok kat atas tu?hhe..
sbenarnye aku ni ter-bukak,ter-on laptop aku,terus lah aku ter-log in blogger nehh...pastu ter-tulis lah tajuk entri ni...hahahaa!
di sebabkn otak aku dah cengeng disebabkan bergadoh dgn aku punye chikaro lagi dan lagi sebentar tadi,smua yang aku buat pun jadi "TER"cengeng...hehehe
hadowhhh.....tak pasal2 aku luah lam belog nehh...nyampah betol !!!!
aku tak tau nak pujok dye mcmane...aku bukan sorang yg romantik bebagai tu..aku tak tau nak pujok org...iyaa,gua enggak mengertik smua ituu kok !!! <---kuar basa endon..=.=
ok lah,aku dh nak malas nak piker ..nanti2 okey la tuu....
arrrrgghh!! uhuuu...sakitnya hatiku.....uhukhuu.....='c

2 comments:

Amirul Verdasco Nadzri said...

aku try komen...lalala

Amirul Verdasco Nadzri said...

ok, dah boleh...*clap3x. tinggal ang approve ja..huhuhu