Thursday, 25 October 2012

Review Kawan Aku Lowk ! PART 1

Hye,assalamualaikum u all 
! lama dah tak update entri .. rindu kat u oll !
Btw,alhamdulillah coz dah slamat sampai rumah nehh .. dapat arr rilex2 dulu kat umah b4 final test ! ^^
Nak tau x kali ni aku buat entri sal apa? haha..nampak tak gambar2 gugurl sweet kat bawah nehh ?
menawan tak senyuman beliau. . . ?
ade yg berminat ? kalau interest,boley komen okehh ! hehehe(joke^^)
ok,ok,panjang pulak aku punyerr intro .. .
haha,kali ni,atas permintaan empunya gambar2 bawah nehh,aku nak buat entri special untuk beliau..
n mmg aku nak buat entri pasal beliau pon..:))
mesti korang nak tau kan sapa beliau kt bawah nehh ?
ok,fine,tu arr aku punyer kawan,okehh . . .
untung dapat kawan cam dyerr nehh tau ! gila2 n plg best,beliau nehh lucu ow !
pahal lucu ? sbab perangai beliau yg cepat mengggelabah tu lahh buat beliau lucu . . .hehaa
Eh,ni review kawan okehh,jangan pulak towang ingat aku nak jual kawan..hehehehe

* yerr..kontrol2 ! hkhakk :p

okehh..msti korang nak tau sape name beliau kan ? nama beliau tak la panjang n takkan susah korang nak ingat .. 8 perkataan jerr.. name beliau ialah SHAFIEZA BINTI HAMRAN 
tak panjang kan ? sekali baca dah boley hapal kan ? hehehe
nama pun seindah rupa kan? n,n
kitorang panggil beliau FIEZA jerr,so korang pon bley panggil dyerr fieza jerr okehh !! (no baby2,hehaa..)
Beliau nehh same kelas ngan aku,sama2 ambek bidang IT Networking ..
tp,time semester 1 dulu,beliau tak rapat ngan aku n sampai la sem ni kitorang dapat bilik yang 'berjiranan' ,maka terjalinlah kerapatan persahabatan ..
(broken bm :p)..

*nak kasi orang tau jugak kelas manee..hehaa:D

Fiezah nehh anak sulung dari ntah berapa org adek bradek,(yg tu aku tak explore sangat..maap ya fiezah,,hehe) tapi,,beliau lah paling manjak ! hahaha..manja,congek dan semua yang berkenaan,tu lah perangai paling sinonim ngan beliau.. kalau dah manja,mesti lah cerewet kan? hehehe..memang cerewet sbab beliau manja.,.tapi,beliau memang care n suka meng'happy'kan orang .. walaupon beliau tengah frust,korang takkan nampak ! huhuhu..kan,fiezah ? hehehe
fevret beliaau lebih kurang ngan aku, mcm fevret kalerr,op koz arr hijau kan..hehehe
fevret beliau jugak ialah kucing..beliau nehh memang suka gilerr ngan kucing .. no wonder lah kucing2 terbiar yang ade kat hostel kitorang tu suka pergi bilik beliau.. beliau siap bagi nama lagi kucing2 tu sumerr..haha :D
satu lagi benda aneh yang beliau suka,beliau suka mandi kat tangki air kat tingkat satu kat kitorang punyerr hostel..sedangkan bilik kat aras 4,tapi nak jugak turun naik mandi kat tingkat bawah..hehaha..tak ke pelik ? haha..
lucu ..kalau boleh,tong aek tu beliau nak angkut naik ke aras 4 sbab bilik kitorang kat aras 4 n aras kitorang takde tong aek.. ade shower jerr..hehaa
tapi bagi aku tu lah ke-unik-kan beliau..hehehehe(fiezah,boh manass..sbab aku kantoikan ko suka mandik tong..hehehe)
tp,alhamdulillah,sekarang perangai beliau yang pelik tu dah beransur pulih..haha



ok.lastly,,nak ucapkan thank u so much3 kat Fiezah,for being my friend .. apa2 pon,hope persahabatan kita never end like a circle .. Love u,fren ! hihihi ^^
#k,fiezah,kelak mun ko dah ada blog,boh lupak tulis entri pasal aku pulak..hehehe

P/S : Korang pon boleh berkenalan jugak ngan beliau .. add jerr beliau kat SINI or klik jerr kat full name beliau kat atas tu okehh ! Peace .. V
Wassalam...

3 comments:

asyraff said...

nice!suke tengok smile die.sweet!:)

Anonymous said...

sye berkenan.haha..suke kucing?sweetnye~~~

Amirul Verdasco Nadzri said...

err...qween? ni bile pulak ang tukaq nama nih? dah aku nk panggil ang apa? huhu.. satu lagi, bukan 8 perkataan, tp 8 huruf(peh, gila teliti daku..). kalo 8 perkataan, tu mengalahkan nama sultan..hahaha

btw, halo, fieza, nice to meet you..(feeling jumpa bdepan)