Monday, 24 September 2012

Kelas Cancel !!

Assalamualaikum . .
wahh,lama dah aku tinggalkan aktiviti berblogging nehh . . huhu
jarang dah aku berblogging sbab terlampau busy and malas..hehe
so nehh aku nak update at list dua tiga ayat pon jadi lah . . . huhuhu
tadi kelas kitorang cancel ! hahaha,,melompat kegirangan hati aku mendengar berita bagus la sangat tuhh . . .hehe
okeylahh,di kesempatan dan peluang nehh(broken malay),,aku nak choww dulu,nak tidor sepuas2 nya before aku pergi kelas balek kol 0230 nanti erkk. . .hhu
gudnyte ! ^^

4 comments:

Michelle Hopell said...

sukanya class cancel =D

Isabel Diaz said...

Best sgt2 law class cancel terutamanya subjek yg memeningkan otak tp part menganti class tu yg x sdp nk rsa tu :)

Anisa Anuar said...

wahhhh phm sgt perasaan bila kelas cancel

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/nama-dalam-phone-tu.html

Jue Jaynee said...

dapat rehat,,

hehe tq. da follback juga