Friday, 31 August 2012

Pemilik Blog Ini (http://farahani-faizal.blogspot.com) Dah Mati ?!

Attention u allz...
Nak kasi korang sume satu berita sedih yang agak mengejutkan kite sume di pagi yang agak hening ni..
Tapi taklah terkejut sangat ye..
Berita ni baru saja tersebar pagi tadi around jam 0800 am..
time korang baru jerr nak pekene kopi,mengadap bantal balek or pi mandi...
Dengan dukacitanya,
setelah dua hari mengadu sakit kaki lepas menyertai praktikal taekwando pada malam sebelomnya,
pemilik blog ini,Farahani telahpun menghembuskan nafas keletihan dan keluhan pagi ini tadi atas sebab kaki beliau belum lagi menunjukkan tanda2 akan berjalan seperti normal semule.. ..
Paling mengejutkan,sakit tersebut telah menyebabkan beliau bertarung dengan nyawa sendiri dan telahpun mati akal untuk menulis entri pagi ni..
nak tau siape beliau tu ? *beliau tu aku la..
dun worry,aku still sihat nehh...hehehekahkahkah
jgn maraa okehh...Peace V !

7 comments:

Sarah Zulkifli said...

Hahaha .. Tpi bagoz jgak belakon kan ? Hihih

Zierwa Zainal said...

haha.. terkejut zz tgk tjuk entry..

yoon da-hyun said...

not too late ! hepi merdeka day :) btway , im following you . hit me back ~ thxxx <3 visit me : appledahyun.blogspot.com

miz ruha said...

tajuk entri kemain lg yer..
:)

Mieya Atiera said...

Hamboiii, kemain lagi.

sedutzone said...

suspenz..yieehaaa...

Romeo Laut said...

Ceh... baca punya baca, ke lain perginya.