Sunday, 19 August 2012

Ucapan Selamat Ari Raya 4 Geng Blogger Aqu ^^

Assalamualaikum,..
agak lambat sket aku wish korang erkk,,disebabkan langsung xde mase yg sesuai nak update blog nehh wlwpon skrg nehh time cuti..huhu
ye larr,,ari tu sibok ngan persiapan raya,
smalam pulak sibuk ngan saudara mara datang umah..huhu
raya kitorang taklah meriah sangat macam korang...amacam lak raya korang ? best?
dah dapat duit raye kerr ?
dah tua2 pon nak duit raya erkk..tehee
apa2 pon,ari nehh masih sempat lagi aku nak wishkan korang Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin...
Nak minta maaflah kalau dalam sepanjang aku menghadiri dunia blogger nehh aku pernah tertulis entry yg korang xsuke ke,,
ter-follow blog korang kerr,,jadi follower korang tanpa tersedar ke,lupe nak komen balek kat korang punye entri keww n banyak lagi lah...hohoho
Sebelom tu aku nak berpantun lah yerr...
Dengar yerr,dengar...jangan tutop tlinga aww !

Eherrmmmm !!!
"Sungguh indah pagi aidilfitri,
Ingatkan nak pergi belanja korang K-Ep-C sempena raya ni,
Tapi nengok kad kredit dah kene mati,
Baju raye aku pon xsiap lagi...."

Pandai dak aku berpanton..ngahaa !
Pantun pon laen macam menyimpang jeww bunyik...
Aku gurau jerr tu..tetiba pulak rase nak berpanton....weykk !! huhuhu
Apepon,
ehh.....
wish korang enjoy raye taun ni kehh ! ^^
*kisses ! emmmuuaahh ! hehehehe .. choww !

*adek bongsu..^^


*biskut raye yg plg sedap aku buat ari tuhh..kehehe



8 comments:

miz ruha said...

selamat hari raya, qween..
nk belanja k-ef-c tp kad kreadit mati yer,,
xpe la.. belanja biskut yg qween buat tu pun da okey,,,
=)

Amirul Verdasco Nadzri said...

Hoho..thankyou2x. Haha..susah aku nak jumpa org tulis nama aku amirul si kacak..aku assume ang tuju kat aku jela pasal aku lupa nak klik link ang tuh..huhu..

Selamat hari raya..

Ilia Imachi said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri , Qween . Sorry , duit raye takde . Nak , mai rumah mai . Haha , kthanks for the wish .

ctk said...

selamat hari raya jugak...thank you...hehehe

ramainyer adik kamu...sulung ke? selamat hari raya buat kamu sekeluarga :)

~LoVE PiNk~ said...

selamat hari raya ..maaf andai tersilap bahasa ketika menaip ea..

nk wet raya ly??hahaha

Dkna Abza said...

Selamat hari raya yang ke 6 ey. Lambat lak wish hehehee

Nur Atirah said...

comel2 sume adik tu . :)

nanieybarnieylurviey said...

Selamat hari raya.. Sorry lambat berkunjung sbb xsmpt nk BW skang :)
Xdpt K-Ep-C pun xpe janji dpt biskut tu.. Boleh??