Wednesday, 1 August 2012

My Worst Day Ever..=(

Assalamualaikum..
hari ni baru aku dapat update blog aku ni..dah berminggu2 aku tak update n bukak blog ni..
dah bsrsarang dah..huhu
apapun,kebetulan aku tengah online nak download nota slide kat lam cidos,
so aku pon ambek kesempatan ni nak update bende alah ni skali..huhu
tp,aku sebenarnya takde mood sangat skarang ni nak buat entry yang happy2 mode mcm salu tu..
pasal aku tengah kritikal ngan aku punya boy skarang neh..
tiap malam nanges..huahuaa!!
aku tak tau dah macamana ngan hubungan kita ni sdangkan aku sentiasa mengharapkan yg kitorang boleh kekal..
tapi..
ishh!! dah lah,aku malas nak layan perasaan frust aku tu..
aku nak gitau korang,aku rindu betoi3 ngan korang sume..hehe
lame dah tak jejak blog yg aku dah follow...
hishh...aku memang xde masa yg best nak update blog ni..
tu lah entry makin hari makin sikit jew...
macam nak tak nak jew update...
tapi,bukan tu sebenarnye..ye laa aku kan busy,tak mcm korang yg leh dok 24 jam depan lappy nak berblogging..
best sungguh ! huhu
ape2 pon,sblom aku tutop tirai entry yang kali ni,
jgn lupe tolong doakan aku akan berbaik smula dgn die okehh...
aku tengah sedih ni...='c
Wassalam...

6 comments:

Sue PeLik said...

jangan sedeh2 yer..semoga hubungan awk dengan dia okeh nanti. amin :)

Afiq Din said...

klu niat baik, sume akan jdi baik

adibahfaizah said...

Patotlaaa, dah lama tak nmpak :) slmt bpuasa !

Amirul Verdasco Nadzri said...

aku paling tak suka nota2 yg kena download nih. semak lappy aku..haha

pepun aku doakan ang all the best dgn cik abg ang.. haha nak tazkirah lebih2 pun tak boleh pasal aku pun tak kawen lagi.. haha jangan sedih2 ok.. nanti study tak masuk lam kepala.. =)

QweensheesZ said...

@Sue PeLikthank u^^

QweensheesZ said...

@Amirul Verdasco Nadzrihehehe..
kangen ngan ang mirul..huhu
iya,klw di ikotkan mmg xsuka donlot nota2 sgalak nehh...donlot lagu lg best..hehehe
ape2 pon,thanxz 4 ure advice^^