Saturday, 21 July 2012

Bersahor Kat Umah,Yay !

Semalam,kitorang tak berbuka puase kat umah..yahh!kitorang buat sungkai outdoor pulak,,hehe
pagi ni tadi aku agak berpuas hati sebab  aku dapat join family aku bersahor ..lepas ni dah nak balik kamsis balek dahh n tak dapat nak bersahor ngan family ...sob!sob!
tapi,,puasa kali ni aku rasa paling mencabar .. kenapa?
sebab...
1. First day aku puase dah kena demam dah...terbatuk2 segalak..
tekak pon cepat sangat kering....=c 
2. Jarang dapat peluang nak bersahur n berbuka puasa sama ngan family...=c 
3. Kalau nak bersahur kat kafe,aku perlu turun daki tangga awal2 pagi n macam tu gak petang time nak bukak..bukan merungut tapi,,mengadu..hehe=c 
4. Puasa kali ni tak dapat nak rilex puas2 pasal kelas full dari isnin sampai ahad..(penipu,,sampai jumaat laa..)=,=
Tapi tu laa cabaran lah katakan....
anyway harap dapat lah tahan nehh..huhu
Ok lahh,nanti aku update lagi,,mak dah panggil dah ni...huahuaa..bubye !!

7 comments:

yN crEATioNs said...

bestkan sahur kat umah...

Ameerul Ashraf said...

aha.. tu la cabaran seorang pelajar..

Kawaii_Gurlzz said...

Kesiannye awak..=/ sy doakan awak semoga cepat sembuh. amiiin :')

and bertahan ye..kuatkan semangat. ^^ keep update yea.

Michelle Hopell said...

selamat berpuasa ..
done follow u back :)

hairy said...

salam rmdhan ok...mmg nikmat lain bila ngn family..hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yup.. sahur di rumah mmg best.... hehehehe

Kesuma Angsana said...

dengan family paling terbaik for KA, salam kenal n dah follow u yek 158