Wednesday, 11 July 2012

4 Hari Dah Tak Bukak Belog..Miszyu ma belog^^!

assalamualaikum...
herrr,,.. brape hari dah dah aku tadak online n tak dapat update belog aku sebab lappy kena ambek abang gi tidow umah kawan dya ..
huaaa !! menanges aku tunggu dya balek..,,
bukan mnanges sbab rindukan abg,tp mnanges rindukan laptop nak berblogwalking ...(nape laa kau ambek laptop aku skali,,cakap dua ari jew,,..
nengok2,ari nehh baru kau antaa...)hhu
anyway,ari nehh aku asa sangat happy!sebab dapat berblogwalking n swimming skali..ngehehehe^^
ari nehh traasa sangat2 bosan sbab tak tau nak buat apa...
pas nehh ingatkan nak gi jenguk belog mirul ..,,
lama tak nengok belog ang,mirul..ngehehe
mirul,ade post baru dak??....huhu
hadoii ! pening pala akuu,dah ter-over excited sbab lappy dah balek umah..
kalau dak,demam aku spuloh hari tak online..! huhu
ok arhh,babai,nak gi blogswimming jap ! chowww !!! ^^


6 comments:

Amirul Verdasco Nadzri said...

takdak la..sorry la..ang baca jela apa yang ada..huhuhu tq ye kerana melawat..kui3x

hairy said...

selamat kembali..hehe

miz ruha said...

patut la senyap,,, lappy xde rupanya...
selamat kembali,,, :)

QweensheesZ said...

@Amirul Verdasco Nadzri
hehe...ang ckp takdew,..tp,ade..hhu
ok,ure weycome! ^^

QweensheesZ said...

@hairythanxz ! ehehee .. nasib baek kembali,kn?hhe

QweensheesZ said...

@miz ruhahhe,naek gila xleh berblogging lam shari..hhu