Wednesday, 11 July 2012

FollOweR yg kE-1OO suDaa DataNg !

hehehe !..aku nehh happy macam dapat follower ke 1000 pulak..huahaa..
padahal follower still seciput due..apepon,aku amat2 menghargai kat sumerr pollower aku terutamanya yg sentyasa menyokong..hhu^^
hemmm,,ari tuhh aku ade cakap,nak tunggu pollower yg ke 100 kn??...,cakap nak buat rebiu kan?
hermmm,,..camane aku nak buat rebiu nehh?..pollower yg ke-100 tu asa nye xde belog n dya pollow pon gune google site..,,camane nak rebiu?huhu


anyway,,aku bagitau erkk siapa pollower aku yg ke-100 ituu,perasmi follower angka 3 blog nehh..ehehee
beliau adalah shidaizy ( errrkkk,,nak link-kan beliau pon dah tak tau nehh..hhe)
ingatkan nak buat review belog yg ke 101 tu,tp xyah jew lahh...kan ari tu cakap ke 100..ngehehehe
apa2 pon,,thanxz sangat3 u all ! harap,aku dapat jd blogger yg dikenali ramai 1 ari nanti dengan entri2 aku yg salu mengarut ni..*berangannn again*
tp,x lah semua yg mengarut,kan...huhu
aku harap 1 ari nanti,belog aku pon dapat masok majalah macam blog beliau,
beliau yg lain,,..huhu,..
magazine yg hot ..bestnyaaa,...huhu..n.n
by da way,,korang,tolong doakan aku jugak?..hhe
aku sangat hargai n tenkiu sesangat bg sesiapa yg selalu memberi sokongan n turut mendoakan aku.. hrp doa dimakbulkan..amin! ^^

4 comments:

miz ruha said...

amin.^_^

QweensheesZ said...

@miz ruha
thanxz,miz ruha... qween doakan awk jugak !..n.n

Amirul Verdasco Nadzri said...

insya-Allah.. tp kena work hard meh.. *perhhhhh...dah lebih dr follower aku nih..hahaha* congratz qween.. don't worry, aku akan support tulisan2 ang..huhu

QweensheesZ said...

@Amirul Verdasco Nadzri
hehe,,ye lahh,mmg kna work hard...
*xpe,kau BBIP pollower blog nehh..ngahaha!
btw,thanxz mirul !
aku pon akn support ang n kite 2 same2 "menyupport" yerr...kehehehe!
(prosak bahasa btol aku nehh..^^)