Wednesday, 4 July 2012

List Belog Yang Aku Baru Jejak.

Ehermmm...
pagi smalam aku ada buat entry list blogswimming aku kan?..
So,ari nehh pulak,aku mcm byase,nak buad bloglist yg laen pulak...
urmm,list blog kat bawah nehh blog yg aku xpernah singgah b4 nehh n baru nak singgah mlm smalam..hhu
Saje nak buang karan nak list-kan kowang,,sebab dah tak tau nak buat entry sal hapaa...
tp,ok gak aku listkan mcm ni kan? kowang pon snang,klik2 ajew nk buat blogswimming,leh jugak tmbah pollower..huhu
smalam,list2 blog yg aku kunjung,aku kasi dorang tmbah duit tabong nuff..
tapi,list yg kali nehh pulak,aku xkasi(cume list kn..^^)pasal,
takot aku kene detect tekan nuff tnpa minat,
x smena2 nanti aku punye nuff pulak kne lingkup dorang pihak nuff...haha

1.atap
2.tempedansambalkicap
3.White Blogs
4.Fairytale Blue World
5.smile..smile..smile...
6.HoneyBee
7.Terompah Caring Terompah Caring
8.Nyte Am's Life
9.!! manok elpase !!
10.Azie Namico
11.RaDsmiL
12.i'm the 'it' girL
13.^_^
14.Penulisan Seorang Blogger
15.Fafa Eryha
Selesai...ngihihi..nanti aku swimming lagi..awuuu..ngekekee..
sejok arr blogswimming pagi.. ..gerrr~ >lolz!<
hhu.. nanti aku buad blogswimming agii...mamy dah panggil dahh nehh...^^
-Wassalam-

6 comments:

syazana.not.single said...

oh terima kasih sebab link sy pon ada. ;)

sampaicucuratap said...

haha..why atap? nyway tq..

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

thankz ek awak :DD

azie namico said...

eh ! tersenarailah...terbaik and osemmm !terima kasih daun keladi

QweensheesZ said...

ure weycomez,u all..^^

adibahfaizah said...

Eh apsal baru nak perasan. haha. T_T. btw thanks :)