Thursday, 12 July 2012

Ahad ! Cepatlaa Kau Datang!

wahh !!
Ahad ni dah nak balek kampus dah ! errrgghh ! dah tak sabar nehh !! hihi
tak sangke cuti yg terase sangat2 lama neh dah nak abis..boring la pulak bila dah dapat cuti lama2 ..
rindu pulak nak gi kelas..hagaa !
tipu la kalau aku cakap taknak cuti,,tapi,jangan la lama sangat..hehe,,..huhu
tp nak cakap suka gi kelas,tak la sangat sebab aku nehh salu tetidow dengaa lecturer ngajaa,, lecture dorang aku dengaa mcm bed time story ..huahaa..
errkk,,tp kalau dah stat kelas nanti,xdapat laa aku nak post entry hari2 mcm time cuti nehh..
ye laa,schedule pon kompem padat..klw aku ada tym free pon,maybe xdapat nak update sini gak sbab....gi dating la tu..=,=...hehehe
takde laaa,cuma nanti aku akan usha nak cari time nak bagi update blog nehh at list 2 kali seminggu pon jadi lahh..huhu

apepon,gonna miss kowang sume,especially miz ruha n mirul..ngehee
(mcm laa aku tak pegi sini balek..hhe)
*errmm.ni tengah dok piker nak post pasal ape pulak erkk pas ni? hmmm
aku dah ketandusan idea dah nehh...
tapi,rasenya aku nak buat jual baju pulak lam entry seterusnya nehh..(eh,ini bukan blogshop okehh!hhi)
saje nak buang tabiat pegi bejual kat lam blog nehh..mane tau ade yg berminat..^^
emm korang rase ada yg berminat tak nanti ? huhu. aku cakap je tu. nanti2, xde nye aku buat pun. hahaha
hope..^^

8 comments:

miz ruha said...

huhuhu,,, terharunya,,
xtau nk cakap ape,,
ape2 pun thanks igt kt MR ni,,,

nota : study rajin2,, :)

QweensheesZ said...

@miz ruha
hehehe..mesti la ingat MR..
kau kan salu comment kat belog aku..hihi
anyway ure weycome n thanxz 2 u 2..^^
eya,doakan aku..hegee

Amirul Verdasco Nadzri said...

best la gi lecture..kui3x. kalo memerlukan model utk baju, silala kol diriku ini..hahaha. tebiat dah aku ni..=P

thanks ye, ingatkt aku..hahaha

QweensheesZ said...

@Amirul Verdasco Nadzri
hahaha ! nanti aku kol ang ..hagagaa
tp,baju2 tuhh baju pompuan...
hahaha !
ya,ure weycomez! smestinye ingat ! hhe

Natasha said...

waaaaah, ohsem nyer leh buat baju (=
btw, saya dah emel dah kat awak (=
nanti bace ye~~
^^

Maisarah Azmi said...

kite tak sabar nak cuti ne..

Ulya said...

ulya tak lamaa lg akn kembali
ke alam menuntut ilmu :)


All the best , wish me the best too :)

syazana.not.single said...

selamat kembali ke kelas. ;)

p/s sedap la pulak macaron tu.