Thursday, 12 July 2012

Murtabak Oh Murtabak !

Salam ! arrr,,ari nehh aku rasa sangat2 la bangang !
berperang dunia lagi sama dia...erggghh !!
pahal kau hukum aku sampai aku merana nehh...huhuhuuu..sedeh! ='c
aku gurau jew nak op henpon tu tadi..! negok2 kau dah op dulu dari aku,text suma pending...
aku harap mlm nehh kau akan on balek hnpon kau..uhuhuu
sob! sob! ehhh....xnak la frust2..nanti2 ok la tu..,,
Farahani kan budak happy-go-lucky! ^^
yahh!! fighting wiv my feeling! uhuhuu.....



aaaa,,..apa pulak kaetan ngan tajok murtabak oh murtabak tu ?
hhe...sebenarnya,,disebabkan aku rindu sama dia,sebab tak leh text dia ari nehh sbab dia op henpon(banyak betol sebab..=,=),
so aku teringatlah janji aku ngan dia nak makan murtabak yg aku idamkan sebelom cuti semester yg stat bulan lalu dah !
oleh kerana setianya aku nak tunggu nak makan sama2 dengan dia,so aku sanggup tahan keinginan aku yang teramat sangat nak makan murtabak tu sampai abis cuti sem !
errggghh ! geramnyaa aku nak makan murtabak ! aku betol2 dah tak leh tahan nak makan murtabak !! Murtabak daging !! aku tak peduli berapa bijik aku bantai nanti,
tak pduli makan dengan lahap depan kau nanti,,
biarlaa kau cakap gugurl kau nehh comot segalakk,,yg penting,aku nak lahap murtabak yg aku dah lama nak makan tu !!
ehh..,,opss ! sorry..aku terlebih emo laa pulak ..hhe
emm,,disebabkan aku betol2 rasa nak makan murtabak tu,sekurang2nya,before aku dapat makan dengan dia lepas habis cuti ni,aku dapat tengok murtabak yg ada kat lam google image tu..
eeee !! terliur aku negok ! (bodoh la punye keje time boring..hehe)
uhuhuu..tak pe,tak lame lagi abis cuti...teheee ..n.n

*aku suke yg ade terbakar2 sket ,..rasa dia lebih perrggghh ! huhu^^

6 comments:

~LoVE PiNk~ said...

i ❤ murtabak!!

ni nk puase sng la dpt murtabak di bazar2 berhampiran..hee

Amirul Verdasco Nadzri said...

sanggup nih tunggu cik abg..fulamak! respek aku dol. kalo aku, aku bahan je dulu. pastu buat rilek je konon tak makan lagi..kui3x. ahad ni balik poli kan? ok, good luck for next sem..

QweensheesZ said...

@~LoVE PiNk~
yeaa ! me too,love mutabak sooo mux! hhe..

QweensheesZ said...

@Amirul Verdasco Nadzri
hehehe..op kosz lahh..
poyo la katakan..kehkehkeh!
eyepzz! ahad nehh..,,thanxz 4 wishing me luck anyway ! ^^

~ miSs rAkinAh ~ said...

sedap ye~

man said...

datang ke pekan pahang ada murtabak yg sedap..heheh